Jayday #26: Mallorca heeft alles wat het mannenhart wenst!

Als Kia DAY1 YouTube vraagt om te vertrekken naar Mallorca om hun nieuwe elektrische performance car te testen kunnen wij niet afslaan. Naast het uitvoerig testen van de Kia EV6 GT gaan we ook de strijd aan met Rafael Nadal en ontdekken we het eiland. In deze nieuwe Jayday nemen we je mee achter de schermen op het eiland. 

Vanaf het moment dat de wielen van het vliegtuig de landingsbaan raken begint het avontuur. Jay-Jay en Daniël gaan samen e-foilen, chillen in een van de meest luxe hotels ter wereld en testen de Kia EV6 GT uitvoerig.

Mallorca

Als er wordt gezegd dat er geen hemel op aarde is, bewijst Mallorca het tegendeel. Het paradijs heeft alles wat het mannenhart wenst en je hoeft je er geen minuut te vervelen. We zijn bij DAY1 geen reisbureau die nu een verkooppraatje aan het houden is, maar mocht je nog een vette vakantiebestemming zoeken is Mallorca een aanrader. Het eiland is gevuld met goede restaurants, een prachtige natuur, vette outdoor-activiteiten en geweldige bergwegen.

Déjà vu

Vergeet voor nu even de Porsche Taycan of Audi e-tron GT, want de Kia EV6 GT doet op geen enkel aspect vér onder. De auto staat natuurlijk al thuis op de oprit van Jay-Jay, maar in Mallorca kon hij nog uitvoeriger getest worden. Naast het ontwijken van flitspalen was dit kei-hard genieten. ”Holy shit, dit gaat wel echt heel hard. Deze auto is next level”, hoor je Jay schreeuwend in Jayday #26.

Action packed

Rafael Nadal heeft naast onwijze tennisprestaties ook financieel een hoop gewonnen. Op zijn Rafael Nadal Academy kan er worden getennist, gevoetbald en keihard gechilld worden. Als ex-topsporter kun je de kans om een balletje tegen Rafael Nadal te slaan natuurlijk niet laten liggen en op Mallorca wordt het grasveld ingeruild voor gravel.

Naast het opnemen tegen een van de beste tennissers aller tijden wordt er ook gekajakt, stapt Jay op een e-foilboard en wordt er gegeten bij het restaurant van Rafael Nadal zijn ouders. Deze bizarre trip is dan ook een voor in de boeken en onvergetelijk geworden.

Video

Volg ons op social media en abonneer op onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons