Crocs Releases
Foto: Crocs

Dit zijn de 4 meest bizarre Crocs releases in de komende maanden

Net als in 2023, pakt Crocs ook in 2024 weer uit met bijzondere samenwerkingen. Love em or hate em, Crocs zijn anno 2024 een blijvertje en in de komende zomer zullen we waarschijnlijk ook meer mensen op deze rubberen klompen zien. Voor de komende releases gebruiken ze iedereens favoriete 90’s cartoons. De meest opvallende die we zijn tegengekomen hebben we op een rijtje gezet.

2024 belooft een goed jaar te worden voor de gemiddelde sneakerliefhebber, want niet alleen Crocs komt met een hoop nieuwe releases. Nike komt bijvoorbeeld met een nieuw scala aan Nikees Air Max 1 en ‘The Swoosh’ dropt ook een nieuwe collectie met Travis Scott. Kortom, een jaar voor om je vingers bij af te likken.

Crocs Classic Clogs Toy Story Pack

We trappen af met een nu al legendarische samenwerking: Crocs X Toy Story. We zien binnenkort de release van speciale versies met Buzz Lightyear en Woody geïnspireerde Classic Clogs.

Je kunt de Buzz Croc herkennen aan zijn kenmerkende groen met paarse kleurenschema. De rubberen patta wordt afgemaakt met herkenbare bedels die zijn pak uit de films tot leven brengen. Woody’s klomp heeft ook verschillende designelementen die direct herkenbaar is voor fans van het personage en de film. Het bovenste deel van de klomp bootst Woody’s iconische koeprintvest na. Het ontwerp wordt compleet gemaakt door een bruine zool en bedels die de rest van de outfit van de cowboy accentueren.

Crocs Classic Clog The Powerpuff Girls

Na de veelbesproken release van het Nike SB Dunk Low Powerpuff Girls Pack eind vorig jaar, kunnen we in 2024 opnieuw genieten van de Cartoon Network klassieker. Deze keer op de Classic Clog. Het zilveren bovenwerk dient als canvas voor de levendige en speelse elementen van de show. Op de bedels zijn elk van de Powerpuff Girls – Bubbles, Buttercup en Blossom – afgebeeld. Daarnaast zijn de kenmerkende kleuren blauw, roze en groen te vinden op de zool van de Crocs.

Crocs Echo Clog Marvel Captain America Pack

Na de Classic Clogs schakelen we over naar twee paar Echo Clogs. Beiden geïnspireerd op superheld Captain America. Het eerste paar brengt hulde aan Steve Rogers, de originele Captain America, met een kleurenschema van rood, wit en blauw. Deze kleuren weespiegelen zijn iconische pak. Het tweede paar is gewijd aan Sam Wilson, ooit bekend als de Falcon, die de mantel van Captain America overneemt en de Avengers leidt nadat Steve met pensioen gaat. Beide paartjes in de collectie worden afgemaakt met een bedel dat het schild van Captain America voorstelt.

Crocs X SpongeBob Squarepants Pack

Voor de laatste Crocs in dit lijstje dalen we af naar de bodem van de oceaan. Hier vindenwe twee variaties van de iconische tekenfilm. Als eerste is er een Classic Clog geïnspireerd op onze gele vriend, Spongebob Squarepants. Deze felgele klomp heeft van nature al kenmerken van een spons, met gaten in het design. Daarnaast zijn er bedeltjes toegevoegd die de armen en stropdas van SpongeBob voorstellen. Om het ontwerp te perfectioneren is het vrolijke gezicht aan de zijkant van de schoen afgebeeld. Het ontwerp wordt aangevuld met een tussenzool die de bruine broek en zwarte riem van SpongeBob weerspiegelt.

Ook Spongebob’s beste vriend en buurman, Patrick Ster, krijgt zijn eigen klomp. Het design is vrij eenvoudig. Met een roze basis en een paars met groene zool die de broek van het personage moet voorstellen. Wat dit ontwerp echt leuk maakt zijn de bedeltjes. In de schoen zitten onder andere Patricks huis, een rots, de zeester die naast zonnebrandcrème ligt te zonnebaden en een pot mayonaise.

Foto’s: Crocs

Nog niet uitgekeken op toffe sneakers? Check hier alle toffe releases van de Nike Air Max 1 die in 2024 op de planning staan. Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om niets meer te missen van DAY1. 

Deel dit artikel

Steffen Visser

Stagiair Social Media
Onze social media stagiair Steffen schrijft zo nu en dan ook een stukje over echte mannenzaken zoals sneakers, auto's en fashion. Naast schrijven is hij in zijn element achter de camera en zijn de kiekjes die je in onze eigen content voorbij ziet komen geschoten door Steff!
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons