airbnb racebaan
Foto: Airbnb

Deze Airbnb met eigen racebaan is de racehemel op aarde

Geld maakt niet gelukkig, maar het geeft je wel een unieke Airbnb met eigen racebaan en genoeg ruimte voor al jouw maten. Mocht je nog een vakantieplek zoeken die net even anders is dan Blanes of Cherso is dit the place to be. Het unieke stekkie staat in de Verenigde Staten en als je op tijd bent is er in de zomer van 2024 nog wel een stoeltje vrij. 

Bij het zien van de eerste afbeeldingen van deze Airbnb gaat ons racehart sneller kloppen. Het is even reizen, maar als het huis net zo dik is als in de brochure komen we nooit meer terug. De vakantiewoning staat in het hart van de Jazz en blues: Missouri. Dus naast het vlammen over het asfalt, kun je in de buurt ook genieten van een heerlijk muzikaal hoogtepuntje.

Racehemel op aarde

Deze racehemel op aarde verdient naast een topspot op jouw bucketlist ook een vijf sterren rating. In de garage van het stulpje staan onder andere go-karts, quads en electric drift karts. Genoeg speelgoed voor mannen om je dagenlang te kunnen vermaken. Mochten deze speeltjes niet genoeg adrenaline geven kun je ook huisbaas Jon even een belletje geven. Hij rijdt dan naar het tankstation en geeft je een rondje in zijn driftauto.

Airbnb met racebaan

Naast plezier hebben op de baan kun je ook een poolparty met jouw maten organiseren. Mocht je competitief zijn kun je ook even laten zien dat jij de echte Michael Jordan van de groep bent, een pr zetten in de gym of een lekker balletje slaan op het tennisveld. Na zo’n actieve dag snappen we ook wel dat je soms even wil chillen en ook daar is aan gedacht. Er is een drive-in home cinema, genoeg plek om een heel leger te vestigen en een oldskool arcade om die goede oude tijd te herbeleven.

Foto’s: Airbnb

Volg ons op social media en abonneer op onze nieuwsbrief!

 

 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons