Sean O'Malley
Instagram: @sugasean

5 Sean O’Malley momenten die je niet meer uit je geheugen gewist krijgt

In augustus wint de kleurrijke UFC-vechter Sean O’Malley de bantamweight titel over Aljamain Sterling. Nu hij even niet hoef te vechten geniet hij van het zoete leven als kampioen. Even geen stress, even minder naar de sportschool, maar bovenal even wat meer lol. 

Als je Sean O’Malley beter wil leren kennen hoef je maar een paar minuten op zijn Instagram te swipen. Naast de vechtfilmpjes, neemt hij jou ook mee in zijn dagelijkse leven. Deze ziet er anders uit dan die van menig andere topsporter. Als je de achtergrond van de UFC-vechter niet zou weten; kun je het je moeilijk voorstellen dat hij de beste MMA-vechter ter wereld is binnen de bantamweights. Sean kunnen we de stempel ‘prettig gestoord’ geven en hijzelf trekt zich daar weinig van aan.

#1: Gewichten en ganja met Sean O’Malley

In voorbereiding naar O’Malley zijn volgende UFC-gevecht moet er natuurlijk getraind worden. O’Malley pakt dit net even anders aan dan de andere sporters. Zo rookt hij tijdens zijn training af een stickie en doet zijn trainer gezellig mee.

#2: Hart van goud

Naast een gouden belt om zijn middel is het hart van Sean O’Malley ook van goud. Voordat hij met fulltime vechten zijn brood kon verdienen werkte hij in een instelling voor mensen met een geestelijke handicap. Zo nu en dan gaat hij nog eens langs en bezorgt hij niet alleen ons, maar ook deze mensen een brede lach op het gezicht.

#3: Jagen en Jägermeister met Sean O’Malley

Als je de tussenkop van deze alinea leest denk je waarschijnlijk dat dit geen goede combinatie is, maar voor onze prettig gestoorde Sean O’Malley is er geen betere. Aan zijn precisie te zien is dit dan ook zijn go-to training om de beste nauwkeurigheid in het octagon te hebben. Als je af en toe je sparringsmaatje raakt, is dat gewoon bijkomende schade…

#4: Veiligheid voorop

Hoewel het soms niet lijkt alsof Sean zijn eigen veiligheid heel erg serieus neemt is dit binnen de muren van zijn dojo wel zo. Vanuit alle hoeken wordt hij ‘aangevallen’ door zijn jiujitsu kameraden, maar door zijn veiligheidshelm kan er niets gebeuren en lijkt Sean bijna onaantastbaar.

#5: Basistraining manoeuvres

Je kunt na het zien van deze video’s de UFC-kampioen bijna niet meer serieus nemen, maar als je naar de statistieken kijkt moet je wel. Sean O’Malley traint en leeft op zijn eigen manier en deze lijkt op het moment suprême goed te werken. In de laatste video die je vandaag niet meer gaat vergeten neemt hij jou mee in zijn manoeuvre-training…

Sean O’Malley de kampioen

Naast het maken van leuke filmpjes op social media is Sean een echte kampioen en heeft hij slechts één wedstrijd verloren. Zijn indrukwekkende record van 17 winsten en 1 verliespartij wordt gekenmerkt door zijn agressieve vechtstijl waarbij Sean het tempo bepaalt en altijd gaat voor de knock-out. En met het filmpje hieronder kun je de mensen om je heen alsnog uitleggen dat dit de beste MMA bantamweight op de planeet is.

Meer over de wereldwijde vechtsport lezen en zien? Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons