Stageplek Louis Vuitton; 13-jarige jongen verovert stageplek Louis vuitton
Foto: Unsplash & X - Louise Odessa

13-jarige baas verovert met zijn modeschetsen een stageplek bij Louis Vuitton

Werken bij Prada, Gucci of Louis Vuitton is voor veel creatieve ondernemers een ab-so-lu-te droom. Om een baan te bemachtigen bij deze plekken gaat het vooral om naam en ervaring. Een 13-jarige Fransoos, genaamd Milan, bewijst nu het tegendeel. Door zijn ruwe schetsen bemachtigt hij een stageplek bij een van ‘s werelds bekendste modemerken: Louis Vuitton. 

De moeder van de puber plaatste op X een bericht met de schetsen van haar zoon. In het bericht tagt ze Louis Vuitton en vraagt ze of het bedrijf een stageplek heeft voor haar zoon Milan. Ze vertelt dat Milan geobsedeerd is door het merk en al veel van de geschiedenis en huidige partnerships weet. Ze heeft hem nog nooit zo gepassioneerd over iets gezien. Volgens moeders is zoonlief goed in het designen van fashion en heeft hij al ervaring met Photoshop.

Stageplek Louis Vuitton

De post wordt opgepakt en komt terecht bij de Franse journaliste Marie Gentric. Zij interviewt de jongen voor de nationale televisie en vraagt Louis Vuitton om met de werken van deze jongen wat te doen. Mochten de mannen en vrouwen in Parijs nog op zoek zijn naar nieuwe collectie en geen inspiratie hebben, zijn de tekeningen van Milan voldoende om een geheel nieuwe lijn te creëren. In de schetsen die zijn moeder op X deelt, staan onder andere sneakers, schoenen met hakken en volledige lichaamsontwerpen.

Na het interview en de oproep die viraal gaat op de Franse social media, wordt de jonge Milan uitgenodigd voor een stage van een week. Milan omschrijft de ervaring als ‘magisch’, waarop Gentric reageert: “jij bent de magische, Milan.” De moeder van Milan schrijft op X, “Heel erg bedankt voor deze kans. Ik ben zo trots op hem. Geloof in jezelf! geloof in je dromen! alles is mogelijk!”

Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om niets meer te missen van de vetste verhalen en mocht jij nog een vette stage zoeken, check dan deze pagina!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons