Voorbij je Grenzen x Special Forces VIPS met Harrie Snijders staat nu online op Spotify en YouTube!

Samen met onze vrienden van Videoland lanceren we een nieuw seizoen van onze podcast Voorbij je Grenzen. Deze start op zondag 28 januari. In het nieuwe seizoen gaan we in gesprek met deelnemers van Special Forces VIPS. Deze bekende Nederlanders hebben zichzelf tot het uiterste gedreven. Ze hebben zich in een ongelooflijk avontuur gestort. In dit avontuur was er één centraal thema: ‘jezelf voorbij je grenzen pushen!’

Heb je onderweg geen tijd om de video te bekijken op YouTube? Klik dan hier. Zo kun je onze nieuwe DAY1 Podcast Voorbij je Grenzen op Spotify beluisteren!

Net als in het eerste seizoen spreken Jay-Jay Boske en Donny Roelvink met verschillende gasten. Ze bespreken hun definitie van Voorbij je Grenzen. In het vorige seizoen spraken de mannen met diverse gasten. Onder hen waren kickbokstrainer Mike Passenier, MMA-vechter Reinier de Ridder en Dries Roelvink.

#1: VJG x Special Forces VIPS – Bas Kremer & Mark Schaaf

In onze eerste aflevering van de serie duiken we in het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS. We spreken met twee opmerkelijke gasten: Mark Schaaf en Bas Kremer. Mark Schaaf is bekend van zijn presentatiewerk bij Glory. Hij heeft het intensieve commando-trainingsprogramma in het tweede seizoen met succes doorlopen. Bas Kremer was eerder actief als Special Forces Operator. Nu is hij teamlid bij Special Forces VIPS. Hij deelt zijn unieke ervaringen en inzichten.

Deze aflevering geeft een intrigerende kijk op de uitdagingen en successen van het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS. Mark heeft het programma zelf ervaren. Bas heeft een achtergrond als voormalig operator en is nu teamlid. Hun verhalen en ervaringen geven ons een kijkje achter de schermen. Ze bieden ook waardevolle inzichten over vastberadenheid, mentale weerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling.

#2: VJG x Special Forces VIPS – Demi de Boer

In de tweede aflevering van onze Voorbij je Grenzen Special gaan we in gesprek met Demi de Boer. De content creator, moeder en ambassadrice van Make A Wish Nederland deed dit seizoen ook mee in Special Forces VIPS. In de podcast bespreken we haar ervaringen en hoe het is om mee te doen aan het loodzware programma.

Dat Special Forces meer is dan een televisieprogramma horen we ook van Demi. De 27-jarige vertelt over irrationele angsten, verdriet, adrenaline en frustratie. Net als de andere BN’ers wordt zij ook tot het uiterste gedreven en gepusht om over grenzen te gaan. Naast de ervaringen uit het programma bespreken we in de nieuwe podcast-aflevering ook hoe dit haar dagelijkse leven heeft beïnvloed. We krijgen Demi te zien van een andere kant die we nog niet eerder zagen.

#3: VJG x Special Forces VIPS – Nikki Koppedraaijer

In de derde aflevering van onze Voorbij je Grenzen Special houden we een praatje met Nikki Koppedraaijer. Koppedraaijer maakt dit jaar zijn debuut als staflid in Special Forces VIPS, nadat die al voor het eerste seizoen was gevraagd. Naast zijn bedrevenheid als staflid heeft Nikki ook zijn eigen bedrijf waar hij mensen probeert te helpen met investeren.

In deze aflevering bespreken we met Nikki zijn tijd bij de defensie. Heftige momenten die hij heeft meegemaakt, maar ook de nasleep daarvan. Nikki vertelt onder andere hoe hij naar de deelnemers van dit seizoen kijkt en of hij medelijden met ze heeft. Daarnaast wordt er ook besproken hoe goed de Nederlandse Special Forces eigenlijk zijn, in vergelijking met de rest van de wereld.

#4: VJG x Special Forces VIPS – Harrie Snijders

In de vierde aflevering van Voorbij je Grenzen x Special Forces VIPS spreken we de groeiende tv-persoonlijkheid en dj Harrie Snijders. Harrie deed dit jaar voor het eerst mee aan het programma Special Forces VIPS en net als de andere kandidaten had hij het loodzwaar. Hoe hij het programma heeft ervaren en wat er in de rest van zijn leven zal bijblijven check je in de nieuwe aflevering van Voorbij je Grenzen.

Naast het programma, bespreken we ook de persoonlijke situatie van Harry Snijders. De Brabantse dj vertelt onder andere hoe hij het verlies van zijn doodgeschoten neef heeft verwerkt en hoe hij iedere dag moet leven met claustrofobie. Net als altijd neemt de gast ook weer een bijzonder object mee en die van Harrie is misschien wel een van de meest bijzondere!

Wil je meer horen van Voorbij je Grenzen? Check dan ook het volledige eerste seizoen van Voorbij je Grenzen op Spotify!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons