Editors' picksGaming

Razer Tartarus v2

Must-have voor alle hardcore gamers

Must-have
Jaja, ik heb weer wat gezien om aan mijn collectie toe te voegen. De Tartarus V2 is de nieuwste Keypad, welke Razer gaat uitbrengen op de markt, en ik moet zeggen wat een beauty.

WTF is een Keypad
Voor de niet uber nerds onder ons, leg ik even uit wat een keypad is. Een keypad is een mini-keyboard welke net zo groot is als de palm van je hand. Dus alles ligt letterlijk binnen handbereik. Je macro keys t/m je scroll button zitten erop.

Waarom?
Je hebt 32 toetsen die je individueel kan programmeren, dus je kan letterlijk je keypad customizen zoals jij wil. Dus je macro’s keys zitten nu eindelijk in de buurt van je vingers. Ook heeft de Tartarus speciale toetsen, die jou input snel kunnen registreren. Eigenlijk is een keypad legaal cheaten :), maar dan moet je er wel mee om kunnen gaan. Voor de lompe mensen onder ons, zoals ik, het is bijna onmogelijk om mis te klikken met je klauwtjes. Een keypad zorgt dan ook voor minder deaths en irritaties bij je squad mates, omdat je nu wel de juiste spells aanklikt. Dus meer dan genoeg redenen om er een te gaan halen.

Release date van de Razer Tartarus
Maar helaas is de Razer Tartarus pas uit rond februari 2018, als je niet kan wachten?
Er zijn nog andere opties te koop op de markt, zoals de Razer Orbweaver of de Tartarus V1.

Tags
Bekijk meer

Endboss-Reviews

Game Nerd vol met Tattoos, gek van trainen en Instagram verslaafd :) Vergeet niet alles te followen enzo !

Gerelateerde posts

Close
Close