Cars

Porsche Mission E

Natuurlijk is het allemaal heel leuk wat Tesla doet met die Roadster 2.0 die onlangs werd aangekondigd. Porsche gaat ze wel een stap voor zijn. Kijk het is simpel. Tesla heeft nu al dikke productie problemen, niet erg hoort er allemaal bij. Maar voor die Model 3 staan nog zoveel orders uit, tegen de tijd dat ze de Roadster 2.0 kunnen gaan uitleveren kan je deze Porsche Mission E waarschijnlijk al met de kop eraf op Autotrader of whatever vinden.

Beroepsfotograaf Steffen Jahn is onlangs al uitgenodigd om met deze Mission E rond te scheuren op het circuit. En waarom weet je dat Steffen een prof is? Simpel, hij had ze camera mee en schoot deze foto’s van de Mission E in actie. Check overigens ook de rest van die gast zijn site, hier staan toch toffe plaatjes van nog toffere wagens.

Maar anyways, die Porsche Mission E rijdt dus al rond op het circuit. En dit is niet zomaar een prototype. Erg tof om te zien dat naast Tesla ook eindelijk een serieus merk als Porsche het elektrische rijden aan de man gaat brengen.

 

Via
Steffen Jahn
Tags
Bekijk meer

Camiel

Nerd met een schoenentik. Heeft een ongezonde interesse in fashion, auto's en whisky.

Gerelateerde posts

Close
Close