Gaming

Gran Turismo Sport Review

Na heel wat uren gamen en een hoop crashes met mijn Bugatti. Ben ik nu eindelijk klaar om mijn mening te geven over Gran Turismo Sport.

Allereerst mag het duidelijk zijn, dat de game er focking mooi eruit ziet. Zeker als je de game op 4K speelt, met VR op je hoofd is heel bruut. Maar op de normale PS-4 zijn de graphics nog steeds episch. De game loopt ook vloeiend en heb het niet kunnen betrappen op pop-ups.

GT heeft ook eindelijk goed geluid in de game, een enorme verbetering versus vorige GT’s. Dus sluit die surround speakers aan en hoor die auto’s brullen.

De besturing van de auto’s zijn vloeiend en is volledig aan te passen. Dus voor race noobs, je kan alles op automatic zetten en racen met 2 knoppen. Maar de Pro’s kunnen alles customizen en dus volledig manual racen.
Wel had ik het idee dat de game minder simulatie is geworden en iets meer arcade style.

GTS heeft de boel omgegooid in deze editie en ik moet zeggen, ik mis wat zaken. Laat ik maar met de deur in huis vallen, waar de F$%K is carreer mode? Carreer mode was waarom ik normaal GT kocht en waar alles om draaide. Onbegrijpelijk dat het eruit is en als je het mij vraagt een bizarre beslissing van GTS.

Maar er zijn nog wat meer op- en aanmerkingen, ik mis een hoop circuits! De oude GT’s hadden aanzienlijk veel meer circuit keuzes, geen idee waarom dit is. Verder zijn er nu 120+ auto’s i.p.v. 900+ , nog steeds veel maar niet wat we gewend zijn. GTS moet ook altijd online zijn om progressie te saven, erg verwonderlijk moet ik zeggen. Maar online time trial is dan wel uit de game gehaald, dus ik kan niet meer zien hoe episch ik ben. Ik vond het juist tof om te zien hoe goed ik was op sommige circuits, versus de rest van de wereld.

Begrijp mij niet verkeerd, de game is niet slecht maar ik snap sommige keuzes niet. De game is hierdoor niet meer de 10, die het ooit geweest is. Maar het blijft gewoon een prachtige racing simulator, zeker als je Playstation Pro hebt. Ik hoop dat ze foutjes gaan goedmaken, met wat patches en misschien een free DLC carreer mode. Ben je benieuwd hoe mooi de game eruit ziet? check onderstaande trailer.

 

 

Day1 Review Score: - 7.1

7.1

Super mooie game, maar waar is de Carreer Mode gebleven !

User Rating: 4.53 ( 2 votes)
Tags
Bekijk meer

Endboss-Reviews

Game Nerd vol met Tattoos, gek van trainen en Instagram verslaafd :) Vergeet niet alles te followen enzo !

Gerelateerde posts

Close
Close