CarsEditors' picks

Daily Driver voor La Fuente

Onze grote vriend DJ La Fuente hebben we natuurlijk al meerdere malen in de serie “De auto van” voorbij zien komen. Maar nu belde die laatst over een nieuw idee. Wat wil het geval, deze man is op zoek naar een nieuwe Daily Driver. Ik weet, de meeste mensen hebben één wagen en dat is meteen hun Daily Driver, Track Day bak en boulevard cruiser.

Maar ja, als je La Fuente heet zijn de spelregels net even anders. En de man is dus op zoek naar een Daily Driver. De McLaren is leuk, maar niet handig in kleine dorpjes met gekke verkeersdrempels. De Ferrari van hem is leuk, maar valt wel veel op. En die BMW? Prima wagen, maar het mag even sneller. En dus beginnen we deze aflevering met een Ferrari voor alledaags gebruik. De Gtc4Lusso, is dit meteen de ideale Daily Driver, of moeten we hem ook maar een proefrit laten maken in bijvoorbeeld de Porsche Panamera Sport Tourismo? Betere ideeën voor een Daily Driver? Laat jouw mening horen hieronder in de comments!

Tags
Bekijk meer

Camiel

Nerd met een schoenentik. Heeft een ongezonde interesse in fashion, auto's en whisky.

Gerelateerde posts

  • Jeroen De Wolf

    de mercedes e63s 4matic+ 6 maanden ago

  • John van Eeden

    De vercommercialisering van Ferrari.....alle respect, maar wat een vreselijke auto...😕😕 dan misschien toch liever de Lambo Urus of een lekkere Aston Martin....hoewel, voor zoveel geld misschien gewoon wel beide... De Lambo en een Aston Martin ipv deze Ferrari.... 8 maanden ago

Close
Close