LifestyleSport

Aftershokz Trekz Titanium Review

Hier heb je de Aftershokz Trekz Titanium review. Dit is een vaag apparaat, dat is niet normaal. Maar voor alle sporters hier, die zweren bij muziek tijdens de training, dit ding moet je hebben. Dit is een draadloze koptelefoon. Op zich weinig bijzonders. Behalve dan dat dit apparaat niet met traditionele luidsprekertjes werkt. Nope, deze werkt op Bone Conduction Technology.

Aftershokz Trekz Titanium Review

Ja die zin moest ik ook drie keer lezen. Maar in een notendop gooit dit apparaat trillingen op je kaakbeen. Je kaakbeen is dan een soort klankkast. En zo hoor jij de muziek. En deze technologie heeft wel een paar voordelen. Doordat je geen dopjes in je oor hebt, of hele cups over je oor, hoor je gewoon nog omgevingsgeluid. Dat is ideaal. Ik ben geen sportschoolfanaat, maar doe wel aan hardlopen, fietsen en een beetje rollerbladen om op conditie te blijven. En bij deze sporten zit je op straat en is het wel fijn wanneer je die taxi aan kan horen rijden achter je.

Daarnaast is het apparaat bestand tegen zweet. En in tegenstelling tot die oordopjes, blijft deze Aftershokz Trekz Titanium gewoon steevast op de juiste plek zitten. Tel daar de handsfree bellen optie bij op. En je hebt een ultieme trainingspartner gevonden.

Aftershokz Trekz Titanium Review

De nadelen dan? Ja die zijn er ook. Het is vooral de eerste tien minuten vreselijk wennen om muziek niet direct in je oren te horen. Dit geeft een beetje surrealistische ervaring, maar die trekt wel bij na een goede work out weet je niet beter. Mocht je echt een enorme liefhebber van zware bassen zijn, dan is deze unit niet voor jou. Die bijzondere technologie voor geluidsoverdracht is niet echt subliem met de bass sensatie. Er is zeker wel een bass hoorbaar, maar niet zoals met nauwsluitende dopjes of grote cans.

De gebruiksduur op 1 accu lading is ongeveer 6 uur, meer dan genoeg voor je work out, lijkt me. De prijs? De advies prijs is 149,95 euro. Verkooppunten? Coolblue bijvoorbeeld. En de score van de Aftershokz Trekz Titanium review dan? Die zie je hieronder. Om te trainen is het een fantastische headset. En de playlist voor je training hebben we ook al voor je klaar.

Day 1 Review - 7.5

7.5

Perfecte headset voor die sporter op de openbare weg. De bass is wat minder, maar veiligheid boven alles!

User Rating: 5 ( 1 votes)
Tags
Bekijk meer

Camiel

Nerd met een schoenentik. Heeft een ongezonde interesse in fashion, auto's en whisky.

Gerelateerde posts

Close
Close