FashionLifestyle

A Bathing Ape x Dragon Ball Z

Nu weet ik niet hoe jullie je dagen spenderen. Maar ik kan mij wel herinneren dat ik menig dag versleten heb door Dragen Ball Z te kijken. Serieus, hoe tof was die serie? Hoe langzamer het ging hoe beter het werd. En voor je het wist was er weer een dag voorbij.

Dragon Ball Z heeft mij leren bench watchen. Maar dan ook echt. Anyways, A Bathing Ape (BAPE) komt ineens met een Dragon Ball Z collectie op de proppen. Nu is A Bathing Ape keiharde Hype en is Dragon Ball Z jeugdsentiment, dus dit is een collectie die iedereen in de kast zou moeten hebben hangen. In de collectie vindt je hoodies, tees en tassen. Check de foto’s en ga naar de BAPE site voor meer info.

 

Tags
Bekijk meer

Camiel

Nerd met een schoenentik. Heeft een ongezonde interesse in fashion, auto's en whisky.

Gerelateerde posts

Close
Close